achtergrond
Transport Support, administratie- en advies-kantoor.

Interim managers voor transportbedrijven

De interim-managers van Oktras zijn zonder uitzondering ambitieuze professionals die ‘out of the box’ durven denken. Managers die snel beschikbaar zijn en hun sporen ruimschoots in het transport en in de bouw hebben verdiend. Ze beschikken over de kennis en kunde om een vernieuwende aanpak te ontwikkelen en te implementeren. Ze geven nieuwe impulsen aan uw transport- of bouwbedrijf.
 
De interim-managers van Oktras houden van aanpakken. Taken en verantwoordelijkheden worden vastgelegd in een interim-managementplan met duidelijke verbeterdoelen en heldere afspraken over het moment waarop de klus is geklaard.
 
Duurzaam
Daadkracht en expertise zijn belangrijke succesfactoren voor een geslaagde interim-periode. Oktras gaat verder. Met gevoel voor de cultuur en de groeikansen van het bedrijf zetten onze interimmanagers duurzame rendementsverbeteringen in gang.
 
Tijdelijk
Waarneming van managementtaken
Signaleren van ontwikkelkansen en groeimogelijkheden
Doorvoeren van veranderingen
Profiel, assessment en coaching van de beoogde opvolger

Daarna
Interim-management volgens Oktras stopt niet bij het waarnemen van managementtaken. We leggen een stevige basis voor de verdere ontwikkeling en groei van het bedrijf. Een duidelijke profielschets, begeleiding van de werving, assessment en coaching van de opvolger zorgen ervoor dat hij of zij snel tastbare resultaten boekt.
 
Veranderingen
Nieuwe werkprocessen, een andere strategie of dienstverlening stuiten vaak op weerstand. Ze kunnen niet zomaar van bovenaf worden opgelegd. Een heldere koers en een inspirerende stuurman zijn van belang bij een duurzame verandering in de bedrijfsvoering. De interim-managers van Oktras zorgen voor duidelijke kaders, stimuleren het eigen initiatief, maken afspraken over haalbare doelstellingen en bewaken de voortgang. Alles in nauwe samenwerking met het zittende management.

"Oktras doet onze boekhouding

en bespaart ons zo
vele dagen werk per maand."




Referenties >>


Wat kunnen wij
voor u doen?


Bel:
071 2020 120
Op werkdagen tussen 
9.00 en 18.00 uur.
Of mail 24/7:
helpdesk@oktras.eu