achtergrond
Transport Support, administratie- en advies-kantoor.

Uw bedrijf verkeert in zwaar weer?

Oktras is ook een onafhankelijk adviesbureau voor transportondernemingen die zich in "zwaar weer" bevinden. Veel ondernemingen krijgen op een gegeven moment in meer of mindere mate, structureel of incidenteel, te maken met (financiële) problemen.
 Ondernemingen worden geconfronteerd met tegenvallende omzetten en teruglopende winstcijfers. Langzaamaan raken de reserves op en de ondernemer krijgt steeds meer moeite al zijn crediteuren (op tijd) te betalen. Tegelijkertijd zijn financieringsuitbreidingen door banken niet vanzelfsprekend en crediteuren zijn minder bereid om genoegen te nemen met latere betaling.

Crisismanagement
Het bedrijf raakt verder in de problemen en komt in een situatie terecht waarin de ondernemer voornamelijk bezig is met crisismanagement en brandjes blussen. Hij komt niet meer toe aan waar hij goed in is; ondernemen. De onderneming raakt zo in een vicieuze cirkel en het wordt al maar moeilijker de continu toenemende problemen het hoofd te bieden.
 
Adviseren en assisteren
De adviseurs van Oktras zijn gespecialiseerd in dit soort probleemsituaties. Zij weten exact hoe een onderneming om dient te gaan met de belangen van de verschillende belanghebbende, zoals crediteuren, de fiscus, medewerkers, klanten en banken. Oktras adviseert en assisteert de onderneming in de wijze waarop zij met dergelijke belangrijke partijen communiceert.

Wacht niet te lang!
Handel voor het te laat is. Bel ons vrijblijvend, telefoonnummer 071 2020 120. Wordt u liever teruggebeld?
Vul dan het formulier in en u wordt op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.
 
Bedrijfsnaam
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Email *
Bel mij Terug a.u.b.
Vraag
*

Typ bovenstaande code over.

"Oktras doet onze boekhouding

en bespaart ons zo
vele dagen werk per maand."
Referenties >>


Wat kunnen wij
voor u doen?


Bel:
071 2020 120
Op werkdagen tussen 
9.00 en 18.00 uur.
Of mail 24/7:
helpdesk@oktras.eu