achtergrond
Transport Support, administratie- en advies-kantoor.

Oktras helpt u ondernemen!

Een groot aantal ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf in de transport en bouw branche werkt met de bedrijfsondersteunende oplossingen van Oktras. Complete, betrouwbare en flexibele oplossingen voor de financiële administratie, Scanpost oplossingen, ritadministratie, ADR veiligheidsmanagement, Track and trace oplossingen, urenregistratie en relatiebeheer, die wij blijven ontwikkelen, ondersteunen en vernieuwen.
Bij Oktras bouwen we verder op wat we bereikt hebben. Op de kennis die we in huis hebben doordat we onze eigen diensten zelf uitvoeren, maar ook in samenwerking met onze partners en onze klanten. Want in onze ogen is toegankelijkheid en samenwerking essentieel voor ons succes.

Wij geloven in volledige transparantie bij alles wat wij voor de klant doen. Vandaar dat de klant bij ons alles live via beveiligd internet kan volgen.
Of u nu kiest voor de complete dienstverlening van Oktras of een deel daarvan, wij zijn een enthousiast team dat samen met onze partners voor uw bedrijf een toegevoegde waarde betekent. Door onze kennis van zaken in de transport- en bouwwereld willen we onze klanten een concurrentievoordeel bieden.

    
 
Oplossingen
Een van de uitgangspunten bij het ontwikkelen van het ‘Oktras systeem’ was dat het overal bereikbaar moest zijn, omdat kleine en middelgrote ondernemers en ZZP'ers zelf ook veel onderweg zijn. Het systeem moet hen de mogelijkheid bieden altijd en overal hun administratie te kunnen inzien of bijwerken. Vandaar dat alle facetten van het Oktras systeem via mobiel internet te bereiken en te bedienen zijn.
Een ander uitgangspunt was dat het een gebruikersvriendelijk en simpel systeem moet zijn, omdat niet iedere gebruiker boekhoudkundig geschoold is. En ook daarin zijn wij ruimschoots geslaagd. Eenvoudiger kan het niet. Iedereen kan met Oktras overweg.

 


   ___     

Het Oktras systeem is opgebouwd uit diverse bouwstenen. Er zijn een paar fundamentele bouwstenen in het administratiepakket opgenomen en deze kunnen worden uitgebreid met verdere bouwstenen; de extra modules. De extra modules kunnen ook zonder de administratie bouwsteen worden afgenomen. Afhankelijk van de samenstelling van uw bedrijf richt de dienstverlening van Oktras zich op uw individuele wensen. Zo hebben wij oplossingen voor de administratie, track- en trace service voor u en uw klanten, de ADR veiliheidsadviseuradviseur,  personeelswerving en nog veel meer. Kortom: Oktras heeft voor elke ondernemer een passende oplossing.

De vakmensen van Oktras
Omdat de medewerkers van Oktras allemaal uit de zakenwereld komen, weten zij precies wat er speelt bij de kleine en middelgrote ondernemers en ZZP'ers. Zij willen met hun  dagelijks werk bezig zijn en de hele papierwinkel en administratie het liefst door iemand anders laten uitvoeren! Maar ja,… dat kost veel geld. Oktras biedt daarom verschillende oplossingen die zijn afgestemd op uw bedrijf.

Carefree!
U kunt altijd en overal op ons rekenen. Wij bieden u de helpende hand bij uw administratie, de hele papierwinkel en andere zaken rondom uw bedrijf. Wij zijn via mobiel internet altijd en overal ter wereld bereikbaar.
U kunt zich dus helemaal met uw dagelijks werk bezighouden en Oktras doet de rest!
Kortom: Carefree!
Wilt u meer weten? Bel dan met onze adviseurs: tel. 071 2020 120.


"Oktras doet onze boekhouding

en bespaart ons zo
vele dagen werk per maand."
Referenties >>


Wat kunnen wij
voor u doen?


Bel:
071 2020 120
Op werkdagen tussen 
9.00 en 18.00 uur.
Of mail 24/7:
helpdesk@oktras.eu