achtergrond
Transport Support, administratie- en advies-kantoor.

Punch Telematix ontwikkelt en vermarkt transportmanagementoplossingen voor grote en kleine bedrijven uit de ‘truck & transport' sector.

Deze innovatieve en gebruiksvriendelijke totaaloplossingen bestaan uit boordcomputers, draadloze communicatiediensten en webgebaseerde backoffice-applicaties. Dankzij hun open standaarden en modulaire, schaalbare architectuur zijn ze eenvoudig integreerbaar en kunnen ze meegroeien met de behoeften van een bedrijf.

Punch Telematix heeft zich in korte tijd een reputatie opgebouwd als telematicareferentie in West-Europa. Het hoofdkantoor en de R&D-afdeling zijn gevestigd in België en de verkoop en service worden ondersteund door kantoren in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Spanje en ‘value added resellers'.

Sinds november 2006 noteert Punch Telematix aan Eurolist by Euronext Brussels (PTX). Hoofdaandeelhouder is Punch International, een beursgenoteerde internationale technologiegroep, onder meer actief in de automobielsector. Punch Telematix' oplossingen voor intelligent transportmanagement passen perfect in het ruimere kader van de technologische ontwikkelingen van de groep op het gebied van duurzame mobiliteit.

"Oktras doet onze boekhouding

en bespaart ons zo
vele dagen werk per maand."
Referenties >>


Wat kunnen wij
voor u doen?


Bel:
071 2020 120
Op werkdagen tussen 
9.00 en 18.00 uur.
Of mail 24/7:
helpdesk@oktras.eu